Predavači u muzičkoj školi "Rokenroler"

U muzičkoj školi "Rokenroler" održavaju se induvidualni i grupni časovi gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijature,
modernog pevanja, solfeđa i muzičke produkcije. U muzičkoj školi "Rokenroler" angažovni su predavači vrhunskog nivoa:

Dušan Duda Bezuha, Dragan Jovanović – Krle(časovi gitare); Branko Isaković (časovi bas gitare);
Dorijan Šetina (časovi klavijature); Stefan Biljanovski (časovi bubnjeva);
Aleksandara Saška Janković, Jelena Đurić, Nađa Plješa (časovi modernog pevanja); Branko Isaković (časovi muzičke produkcije)

project 1

Dušan Duda Bezuha

Dušan Duda Bezuha je rođen 1958. u Beogradu. Muzičku karijeru je započeo sa grupom „Tilt“. 1976. se pridružio grupi „Suncokret“, a od 1979. radi kao studijski muzičar. Sarađivao je sa mnogim domaćim bendovima: grupa Viktorija, Alisa …

Od 1991. je svirao u orkestru Đorđa Balaševica, a radio je i kao producent i aranžer.
1994. snimio je prvi instrumentalni solo album “Tamo gde spava sreća”, a 2006. je objavio solo CD – “Kao ja”, na kome učestvuju mnogi eminentni i kvalitetni muzičari.
2014. je završio solo CD “Deo moje duše”.
1989. godine počeo je saradnju sa blues bendom „Zona B“. Sa njima je objavio sedam albuma i CD-a. Poslednji CD je izdat 2011. – “Joker”, sa kompletnim autorskim radom Dude Bezuhe.

I dalje sarađuje sa Kornelijem Kovačem, Biserom Veletanlić, Vasilom Hadžimanovim, Vladom Maričićem, Batom Božanićem i mnogim drugim istaknutim muzičarima. Sa Goranom Sultanovićem učestvuje u Kabareu “Ja pevam svoj bluz”. Snima, aranžira i producira albume poznatim, ali i neafirmisanim bendovima.

dragan-jovanović-krle

Dragan Jovanović – Krle

Profesionalno se bavi muzikom preko 40 godina... Od “Boom festivala” 1978. do danas, ima mnoštvo koncerata, snimljenih ploča, kaseta, diskova, video klipova, spotova, TV nastupa….Ono što je obeležilo Krletovu karijeru je rad u matičnoj grupi Generacija 5, koja je nedavno proslavila 35 godina rada.
Pored rada za matičnu grupu, kao gitarista-instrumentalista radio je i na projektima za mnoge poznate izvođače. Svirao je i snimao za Dušana Prelevića, Olivera Mandića, Đorđa Balaševića, Vladimira Furduja, Slađanu Milošević, Bebi Dol, Bajagu i Instruktore, Viktoriju, Lazu Ristovskog, kao i za mnoge druge izvođače i grupe sa prostora bivše Jugoslavije, kao što su Tereza Kesovija, Plava trava zaborava, Grupa More, Divlje jagode, Željko Bebek, Tuti fruit bend i mnogi drugi.
Pored koncerata sa G 5, učestvovao je i na velikim jugoslovenskim turnejama Zdravka Čolića , kao i na njegovim turnejama po Rumuniji i Bugarskoj. Svirao je i na velikim jugoslovenskim turnejama Đorđa Balaševića, sa različitim izvođačima na turnejama po SSSR- u, kao sa grupom Green Face na turnejama po evropskim rock klubovima.
Učestvovao je na muzičkim projketima Yu Rock Misijija, u okviru svetskog koncerta Band Aid, kao i na projektu 3 kanala “S’ one strane duge”.
Bavi se komponovanjem, aranžiranjem i producentskim radom.
2002. godine, Krle je pokrenuo projekat kongresa gitarista Rock misija, u kome su se našli gitaristi Joza Boček, Bata Kostić i Saša Ranđelović, a 2007. ovaj projekat je iznedrio album Zeitgeist, u okviru koga su učešće uzeli i izvođači sa prostora bivše Jugoslavije – Peca Petej, Dado Topić, Ana Popović, Dragi Jellic, Bilja Krstic, Kornelije Kovač i mnogi drugi.
U okviru edukativnog rada, vodio je po beogrdaskim osnovnim školama akciju “Moja škola – moj band”, koja je imala za cilj propagiranje školskih bendova, bavljenje muzikom kao takvom, u smislu struktuiranja slobodnog vremena tinejdžera i izgradnje zdravih ličnosti.
Koncertna aktivnost- Generacija 5, kao i rad na novom albumu.
Poslednjih 15-ak godina drži nastavu gitare.

branko-isakovic

Branko Isaković

Branko Isaković je rođen je 1958. u Valjevu.
Muzikom se profesionalno bavi od 1977. godine. Svirao je bas gitaru u grupama Bulevar, Suncokret, Idoli, Kerber, Dejan Cukić & Spori Ritam Bend, the Glissers.Od sredine devedesetih sve više se okreće produciranju, komponovanju, aranžiranju i snimanju pozorišne, duhovne, ambijentalne i ethno muzike.
1999. godine sa kompozitorom Ljubom Ninkovićем i sa Biljom Krstić pokreće grupu Bistrik Orchestra, a 2001. sa Ivicom Stojanovićem pokreće grupu Teodulija, gde je i kompletan autor aranžmana.
Kao basista i producent takođe je sarađivo je sa etno grupama Kal, Stupovi, Zanovet, Misteria Carpatica.
U okviru svog samostalnog projekta i muzičkog ateljea Divine Sound, Branko je 2005. godine snimio CD ‘Order of Love’, jedan od prvih projekata sa muzikom za isceljenje i opuštanje kod nas. 2011. je objavio CD sa ambijentalnom muzikom u okviru knjige Ivane kuzmanović ‘Volim’.
Inspirisan vlaškim narodnim motivima, 2009. je napisao muziku za predstavu Muma Paduri, teatra Balkan Novi Pokret.
2011. Branko je producirao prvi CD rock grupe Supervajb u izdanju PGP RTS.
Od 2007-2013 je član beogradskog blues-rock trija Les Gigantes.
2013. je producirao hit Donde Esta Maria – Voja Bešić Benda.
Od februara 2014. je vođa muzičke grupe Zlatni Krug, u okviru istoimenog kviza koji se svakodnevno emituje na B92.
U svom studiju se trenutno bavi sviranjem bas i akustične gitare, midi programiranjem, komponovanjem, snimanjem, produkcijom, kao i edukacijom, savetovanjem i pokretanjem novih umetničkih projekata…
Web
Youtube
Biografija
Diskografija
mp3 prezentacija radova

aleksandra-saska-jankovic

Aleksandra Saška Janković

Posle završene srednje muzičke škole “Kosta Manojlović” u Smederevu, škole solo-pevanja, Saška je upisala Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu. Osvajala je prva mesta na republičkim takmičenjima iz solo-pevanja, mnogobrojne medalje i nagrade pevajući u ženskom horu “Kir Stefan Srbin” širom Evrope.
Sa 10 godina pobedila je na prvom takmičenju dece imitatora – pevača.
Sa 12 godina izdala je album sa dečijom grupom “Jingle Bells”, sa kojom je nastupala po celoj Srbiji.
Posle mnogih nagrada na dečijim festivalima i takmičenjima, sa 15 godina prijavila se za tada najpopularniji muzički šou “3K-dur” i kao najmlađi takmičar, Saška se plasirala u finale.
2007. godine, sa 19 godina, pevala je himnu Republike Srbije u “Beogradskoj Areni” na otvaranju i zatvaranju “EYOF”- a, ili Evropske olimpijade za mlađe od 18 godina;
2008. osvajila je nagradu za najboljeg debitanta na festivalu “Pan Music”.
Početkom 2009. nastupila je u finalu festivala “Beovizija”- nacionalnog izbora za predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije.Iste godine, pevala je himnu na otvaranju i zatvaranju “Univerzijade” u Beogradskoj areni.
2010. nastupala je u Oslu na Evroviziji, kao prateći vokal i igrač uz našeg predstavnika Milana Stankovića, a 2011. sa Ninom Radojičić u Dizeldorfu. Pevala je himnu na dočecima sportista ispred gradske skupštine (Davis Cup, Evrosko prvenstvo u košarci…).
Javnosti je postala poznata 2012. u takmičenju “Prvi glas Srbije”, gde je bila u finalu.
2013. osvojila je treće mesto na “Beosongu” – nacionalnom izboru za pesmu Evrovizije, a 2014. je pobedila na festivalu “Stari grad” i osvojila specijalnu nagradu za tekst.
Autor je skoro svih svojih pesama. Godinama piše i za mnoge druge poznate i manje poznate izvodjače. Nastupala je i kao prateći vokal sa našim najvećim imena iz sveta muzike, a njen glas je potpisan i na mnogim studijskim pesmama i albumima.

Nadja

Nađa Plješa

Nađa Plješa, rođena 1987. godine u Beogradu, sa 7 godina upisana je u muzičku školu “ Stanislav Binički ”, na odsek klavir.
2001. godine upisala je srednju muzičku školu “ Kosta Manojlović ” - odsek klavir, a godinu dana kasnije i muzičku gimnaziju.
2003. godine upisala je solo pevanje i završila srednju muzičku - odsek pevanje.
Potom je učestvovala na raznim takmičenjima solo pevača, gde je osvajala brojne nagrade, a učestvovala je i na festivalu “Sunflower” sa pesmom Vatra.
Od svoje devetnaeste godine aktivno nastupa na klupskim svirkama sa pestižnim bendovima.
Snimala je prateće vokale za mnoge poznate pevače, a bavila se i sinhronizacijom crtanih filmova.
Poslednjih godina sa velikim uspehom radi kao predavač pevanja.

ivan-petrovic

Stefan Biljanovski

Stefan Biljanovski rođen je 1991. godine u Beogradu.
Interesovanje i želja za profesionalnim bavljenjem muzikom javilo mu se tokom srednje škole na predavanjima o istoriji rok muzike. Tada je počeo sa prvim časovima bubnjeva, solfeđa i muzičke teorije, a nastavio kasnije na Novoj akademiji umetnosti.
Uz to, išao je na dodatne časove bubnjeva u trajanju od četiri godine kod jednog od najboljih bubnjara - Dejana Nikolića.
Pored roka, proširivao je znanje sviranja bubnjeva u bluz, džez i latino muzici. Usavršavao se na kursevima u Drum Camp-u u Hrvatskoj, kod svetskih bubnjara kao što su: Thomas Lang (Robbie Williams, Kylie Minogue, Paul Gilbert, Stork), Gerlad Heyward (Michael Jackson, Destiny's child, Puff Daddy, Mary J. Blige, Chris Brown) i Pier Foschi (Jovanotti, Laura Pausini).
Od 2012. do 2015. iskustvo je sticao svirajući u mnogom bendovima, među kojima je i tribute bend Red Hot Chili Peppers.
Svoj bend, Random, Stefan je osnovao još u srednjoj školi sa dugogodišnjim prijateljem. Bend je počeo sa ozbiljnim autorskim radom, a 2015. godine objavili su svoj prvi EP pod nazivom ,,Smile & Wave''. Na Barf festivalu osvojili su prvo mesto i nagradu za najbolji bend.
U 2016. nastupali su na Exit-u i na mnogobrojnim festivalima u regionu.
Završio je kurs engleskog jezika u Londonu.
Uz sviranje, poslednjih godina radi i kao učitelj mladim bubnjarima, kako sa početnicima, tako i sa onima koji žele da usavrše svoje znanje.
Član je Udruženja Rock Muzičara Srbije i Organizacije Muzičkih Autora Srbije (SOKOJ).
facebook.com/RandomSerbia

dorijan-setina

Dorijan Šetina

Dorijan Šetina je rođen u Beogradu 10.09.1972.god. Odrastao u muzičkoj porodici. Klavir je počeo da svira sa pet godina. Završio je Zemunsku Gimnaziju i srednju muzičku školu “Mokranjac”, teoretski odsek, kao i srednju muzičku školu “Kosta Manojlović” odseke za klavir i obou.
Upisao je Berklee, koledž u SAD. U konkurenciji od 70 zemalja za 10 mesta, primljen je i dobio je njihovu stipendiju na odseku muzičke sinteze i aranžiranja. Kasnije je upisao i diplomirao na Fakultetu za Internacionalni Menadžment. Svira tri instrumenta, klavir, obou i tenor saksofon, a bavi se komponovanjem i aranžiranjem, kao i muzičkom produkcijom i sintezom zvuka.
Na estradi je od 1994.god. Potpisao se na preko 300 ploča raznih izvođača u svim muzičkim stilovima. Evo nekih estradnih imena sa kojima je Dorijan saradjivao: Fanky G, Đogani Fantastico, Dača Duck, Leontina, Beat Street, Ceca Slavković, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Slavica Ćukteraš, Tanja Savić, Mira Škorić, Miki i Jelena Jevremović, Sonja Mitrović Hani, Bane Moićević, Jadranka Barjaktarević, Džej, Aca Lukas, Anica Milenković, Zoran Vanev, Šako Polumenta, Moby Dik, Bata Zdravković, Cakana, Ćira, Ella B, Mari Mari, Marina Živković, Olja Karleuša, Željko Šašić, Igor Popović i mnogi drugi.
Osim komercijalne muzike, radi i muziku za decu, umetničku muziku i filmsku muziku.
Radio je muziku za dva igrana filma i više serija od kojih se serija “Seljaci” na tv Pink-u emitovala u 150 epizoda.
Ima više od 20 godina iskustva u radu po studijima. Svirao je u mnogim bendovima od narodne preko rok i pop muzike pa sve do fanka i R&B-a.
Poslednjih godina radio je sa učenicima i kao predavač za predmet klavir.
Pored muzike, Dorijan se bavi video montažom, 3D animacijom i obradom slike.

jelena-djuric

Jelena Đurić

Jelena Đurić rođena je 10.11.1981. godine u Beogradu.Još kao dete pokazivala je veliki talent za pevanje. Završila je osnovnu školu „Branko Radičević“ i Х beogradsku gimnaziju „Mihajlo Pupin“, u kojima je bila solista u oba školska hora, gde je i počela sa javnim nastupima i takmičenjima. Uporedo je pevala i u crkvenom horu „Sveti Sava“. Od svoje 18. godine, profesionalno se bavi pevanjem kao solista mnogih bendova beogradske klubske scene, a ujedno i pevanjem pratećih vokala sa preko pedesest izvođača, kao što su: Marija Šerifović, Sergej Ćetkovič, Olivera Katarina, Dado Topić, Negativ, Aleksandra Radović, Tap 011, Saša Kovačević, na muzičkom takmičenju „Operacija Trijumf“ i mnogi drugi.
2008. i 2013. godine pevala je prateće vokale za Srbiju sa Jelenom Tomašević i Moje 3.
Bila je finalista X faktora.
Pobedila je na „Ohridskom festivalu“ 2015. godine u duetu sa Vlatkom Ilievskim, odnevši dva prva mesta, nagradu stručnog žirija i nagradu publike. Za vreme redovnog školovanja, pevanje je usavršavala u privatnim školama pevanja, tako da svoje veliko iskustvo sa uspehom prenosi na mlade talente koji žele da budu vrhinski pevači, a mnoge sprema za takmičenja.
O učešću u X-faktor
O učešću u X-faktor
X-FactorAdria

 • dušan-duda-bezuha

  Dušan Duda Bezuha

  časovi gitare

 • dragan-jovanović-krle

  Dragan Jovanović – Krle

  časovi gitare

 • branko-isakovic

  Branko Isaković

  bas gitara & muzička produkcija

 • aleksandra-saska-jankovic

  Aleksandra Saška Janković

  moderno pevanje

 • Nađa Plješa

  Nađa Plješa

  moderno pevanje

 • ivan-petrovic

  Stefan Biljanovski

  bubnjevi

 • dorijan-setina

  Dorijan Šetina

  klavijature

 • jelena-djuric

  Jelena Đurić

  moderno pevanje

Predmeti u muzičkoj školi "Rokenroler", Zemun, Beograd

Kontakt

Muzička škola "Rokenroler", Cara Dušana 180, Zemun, Beograd

e-mail address: yt.rokenroler@gmail.com

e-mail address: office@rokenroler.rs

066/106-989    011/2106-989